VIL VCU

Om zorg te dragen dat uitzendkrachten op een veilige manier werken en gezond naar huis gaan. 

Met een VCA VIL-VCU laat de deelnemer zien dat men beschikt over de kennis voor veiligheid, gezondheid en milieu en dat deze kennis kan worden toepassen. De VIL-VCU cursus is in vergelijking met VCA-VOL cursus specifiek gericht op leidinggevenden en intercedenten bij een uitzendorganisatie. Het gaat om inzicht in wetgeving, rollen, taken en verantwoordelijkheden gericht op in- en uitlenen en het bespreken van aandachtspunten voor de uitgeleende medewerker. Om deze reden is een VIL-VCU certificaat verplicht voor intercedenten die zich bezig houden met het plaatsen en/of managen van medewerkers waarvan een VCA certificaat wordt verwacht.

De cursus is bedoeld voor operationeel leidinggevenden van VCA-gecertificeerde bedrijven, maar ook van bedrijven en diensten waar veilig werken hoog in het vaandel staat. Voor operationeel medewerkers is de VCA basis cursus geschikt, operationeel leidinggevenden kunnen de VOL-VCA cursus volgen.

Voor verdere informatie over de cursus en examens verwijzen we graag naar de website van VCA Infra. Hieronder staan de geplande opleidingen. Mochten er geen uitvoeringen gepland zijn, of heb je andere wensen voor de invulling van de training? Of wil je overleggen over de mogelijkheden? Neem dan graag contact met ons op. We helpen je graag om een passende oplossing te vinden.

Onderstaand een overzicht van de geplande opleidingen:

Momenteel is voor deze cursus online inschrijven niet mogelijk. Bel naar 088-7301270 voor het plannen van een cursus.

VIL VLA opleiding

Info opleiding

De opleiding duurt 1 dag en wordt op dezelfde dag afgesloten met een digitaal examen. Bij voldoende resultaat behaalt de deelnemer het certificaat VIL-VCU welke 10 jaar geldig is.

< TERUG NAAR VCA OPLEIDNGEN