Waar vinden onze opleidingen plaats?

AlphaBeta beschikt over eigen opleidingscentra in Velsen-Noord en Rijswijk. Op deze locaties verwelkomen we jou of je personeel graag voor onze opleidingen.

Locatie Velsen Noord

Deze locatie bevindt zich vlak voor de poort van Tata Steel, tegenover het Tata Safety Centre. Op deze locatie bieden we al onze trainingen en cursussen aan. Hier beschikken we over 2 volledig ingerichte en uitgeruste theorielokalen die ook geschikt zijn als examenruimte. Verder is op deze locatie onze praktijkruimte ingericht om alle trainingen te geven en bijbehorende examens af te nemen.

De locatie voldoet aan alle eisen voor SIR, SOG en VCA.

AlphaBeta Opleidingen BV

Witte Hekweg 34
1951 HL  Velsen-Noord

Locatie Rijswijk

Deze locatie bevindt zich in de goed bereikbare Plaspoelpolder in Rijswijk, nabij Den Haag, op enkele minuten van de snelweg en 10 minuten lopen van het station. Op deze locatie bieden we alle trainingen en cursussen aan die in een klaslokaal kunnen plaatsvinden. Daarbij kun je denken aan VCA, maar ook herhalingscursussen (heftruck, BHV) en de cursus Gasmeten zijn op deze locatie mogelijk. Hier beschikken we over 2 volledig ingerichte en uitgeruste theorielokalen die ook geschikt zijn als examenruimte. Deze locatie heeft geen praktijkruimte.

AlphaBeta Opleidingen

Visseringlaan 24B
2288 ER  Rijswijk

Interesse in een opleiding?

Locatie Velsen-Noord

AlphaBeta Opleidingen BV
Witte Hekweg 34
1951 HL  Velsen-Noord
+31 (0)88 730 12 70

Locatie Rijswijk

AlphaBeta Opleidingen BV
Visseringlaan 24B
2288 ER  Rijswijk
+31 (0)88 730 12 70

Blijf jezelf ontwikkelen

Een bijscholing of een extra opleiding kan heel belangrijk zijn voor de functie die jij bekleedt of ambieert. Maak een keuze uit één van onze opleidingen die bij jou past!