VOL VCA

Om te zorgen dat alle medewerkers veilig werken en gezond weer naar huis gaan na het werk. 

De cursus VOL-VCA behandelt dezelfde onderwerpen die bij VCA-Basis aan bod komen, maar dan bekeken vanuit de operationeel leidinggevende. Daarom bevat deze cursus vergeleken met VCA-Basis op onderdelen meer kennis. Ook is die kennis meer toepassingsgericht. Zo moet de deelnemer niet alleen weten wat veilig gedrag is, maar moet men ook weten hoe dat kan worden gestimuleerd bij anderen.

De cursus is bedoeld voor operationeel leidinggevenden van VCA-gecertificeerde bedrijven, maar ook van bedrijven en diensten waar veilig werken hoog in het vaandel staat. Voor operationeel medewerkers is de VCA basis cursus geschikt, Intercedenten en leidinggevenden van uitzendorganisaties dienen de cursus VIL-VCU te volgen.

Voor verdere informatie over de cursus en examens verwijzen we graag naar de website van VCA Infra. Hieronder staan de geplande opleidingen. Mochten er geen uitvoeringen gepland zijn, of heb je andere wensen voor de invulling van de training? Of wil je overleggen over de mogelijkheden? Neem dan graag contact met ons op. We helpen je graag om een passende oplossing te vinden.

Onderstaand een overzicht van de geplande opleidingen:

Momenteel is voor deze cursus online inschrijven niet mogelijk. Bel naar 088-7301270 voor het plannen van een cursus.

VCA BHV opleiding

Info opleiding

De cursus duurt 1 dag en wordt op dezelfde dag afgesloten met een digitaal examen. Bij voldoende resultaat behaalt de deelnemer het certificaat VOL-VCA welke 10 jaar geldig is.

< TERUG NAAR VCA OPLEIDNGEN