VCA Basis

Om te tonen dat men beschikt over kennis op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Tijdens de VCA Basis cursus leert de deelnemer hoe veilig kan worden gewerkt en hoe gezorgd wordt dat iedereen weer veilig naar huis gaat. Door het behalen van het VCA Basis certificaat kan de deelnemer aantonen dat men basiskennis heeft over veiligheid, gezondheid en milieu. Dit helpt risico’s te herkennen en actie te ondernemen.

De cursus is bedoeld voor medewerkers van VCA-gecertificeerde bedrijven, maar ook voor medewerkers van bedrijven en diensten waar veilig werken hoog in het vaandel staat. Voor operationeel leidinggevenden is de VOL-VCA cursus geschikt, Intercedenten en leidinggevenden van uitzendorganisaties dienen de VIL-VCU te volgen.

Voor verdere informatie over de cursus en examens verwijzen we graag naar de website van VCA Infra. Hieronder staan de geplande cursussen. Mochten er geen uitvoeringen gepland zijn, of heb je andere wensen voor de invulling van de training? Of wil je overleggen over de mogelijkheden? Neem dan graag contact met ons op. We helpen je graag om een passende oplossing te vinden.

Onderstaand een overzicht van de geplande opleidingen:

Momenteel is voor deze cursus online inschrijven niet mogelijk. Bel naar 088-7301270 voor het plannen van een cursus.

vca BHV basis opleiding

Info opleiding

De cursus duurt 1 dag en wordt op dezelfde dag afgesloten met een digitaal examen. Bij voldoende resultaat behaalt de deelnemer het certificaat VCA Basis (B-VCA) welke 10 jaar geldig is.

< TERUG NAAR VCA OPLEIDNGEN