Hoogwerker

Om te leren in elke situatie veilig op hoogte te werken met verschillende typen hoogwerkers.

Tijdens de training wordt geleerd hoe verschillende types hoogwerkers bediend moeten worden. Er zal tijdens de hoogwerker training geleerd worden om te werken met mobiele verticale hoogwerkers en/of mobiele boomhoogwerkers. Tevens verzorgen we de combinatieopleiding, waarin beide varianten aan bod komen.

De training is bedoeld voor iedereen die wil leren hoe je het bedienen van een hoogwerker voor jezelf en de omgeving veilig doet. Het certificaat toont tevens de ontvangen instructie en bijbehorende kennis aan. Voor deelnemers die in de industrie op een (petro)chemisch bedrijfsterrein een hoogwerker gebruiken hebben we de Hoogwerker SOG opleidingen beschikbaar.

Hieronder staan de geplande trainingen. Mochten er geen uitvoeringen gepland zijn, of heb je andere wensen voor de invulling van de training? Of wil je overleggen over de mogelijkheden? Neem dan graag contact met ons op. We helpen je graag om een passende oplossing te vinden.

Onderstaand een overzicht van de geplande opleidingen:

Momenteel is voor deze cursus online inschrijven niet mogelijk. Bel naar 088-7301270 voor het plannen van een cursus.

Info opleiding

Deze training duurt 1 dag. Tijdens de training worden zowel de theoretische kennis als de praktische bedieningsvaardigheid beoordeeld. Zijn deze op het juiste niveau dan ontvangt deelnemer het certificaat “veilig werken met de hoogwerker” van AlphaBeta Opleidingen. Deze is 5 jaar geldig.

< TERUG NAAR OVERIGE OPLEIDNGEN