Hoogwerker SOG

Om te leren in de industrie veilig op hoogte te werken met gebruik van verschillende hoogwerkers. 

Tijdens de opleiding wordt geleerd hoe verschillende types hoogwerkers bediend moeten worden. De opleidingen worden verzorgd in de varianten 3A (mobiele verticale hoogwerkers) en 3B (mobiele boomhoogwerkers). Tevens verzorgen we de combinatieopleiding 3A+3B, waarin beide varianten aan bod komen.

De opleiding is bedoeld voor deelnemers die in de industrie op een (petro)chemisch bedrijfsterrein in installaties of werkplaatsen een hoogwerker gebruiken. Om deel te nemen dient deelnemer te beschikken over een geldig VCA certificaat.

Voor verdere informatie over de opleiding en examens verwijzen we graag naar de website van VCA Infra. Hieronder staan de geplande opleidingen. Mochten er geen uitvoeringen gepland zijn, of heb je andere wensen voor de invulling van de training? Of wil je overleggen over de mogelijkheden? Neem dan graag contact met ons op. We helpen je graag om een passende oplossing te vinden.

Onderstaand een overzicht van de geplande opleidingen:

Momenteel is voor deze cursus online inschrijven niet mogelijk. Bel naar 088-7301270 voor het plannen van een cursus.

Info opleidingen

Deze opleidingen duren 2 dagen. Voor deelnemers die een eerder gehaald certificaat wensen te verlengen is er een opleiding van 1 dag mogelijk. Tijdens de opleiding doet de deelnemer een theorie- en praktijkexamen. Worden beide met voldoende resultaat afgerond dan ontvangt deelnemer het SOG certificaat passend bij de gevolgde opleiding: “werken met een mobiele verticale hoogwerker” voor cat. 3A of “werken met een mobiele boomhoogwerker” voor cat. 3B, of beide certificaten als de combinatie opleiding is gevolgd. Deze certificaten zijn 5 jaar geldig.

< TERUG NAAR SOG OPLEIDNGEN