Let op: Deze cursus bevat Dagen in het verleden.

Hoge Druk Spuiter (HDS) VELSEN-NOORD

Tijdens deze opleidingen wordt de deelnemer geleerd om veilig te werken met de hogedruk apparatuur. Onder hoge druk verstaat de SIR een werkdruk die hoger is dan 250 bar of wanneer het pompvermogen meer dan 10 kW is bij een werkdruk van meer dan 25 bar. Deze opleidingen zijn in verschillende varianten beschikbaar, afhankelijk van welk soort werkzaamheden uitgevoerd gaan worden en welke verantwoordelijkheden de medewerker heeft.

Hoge Druk Spuiter (HDS)

Medewerkers die alleen met een spuitpistool hogedrukwerkzaamheden uitvoeren (eventueel aangevuld met werken met een vloer- of wandreiniger of werken met een rioolslang). Om deel te nemen dient de deelnemer over een geldig VCA certificaat te beschikken.

Voor verdere informatie over de opleiding en examens verwijzen we graag naar de website van SIR-Safe. Hieronder staan de geplande opleidingen. Mochten er geen uitvoeringen gepland zijn, of heb je andere wensen voor de invulling van de training? Of wil je overleggen over de mogelijkheden? Neem dan graag contact met ons op. We helpen je graag om een passende oplossing te vinden.

Inschrijven op deze cursus

Bedrijf/organisatie of particulier?


Bedrijfsgegevens


Persoonsgegevens

Deelnemer


Contactpersoon:
Is deze deelnemer ook contactpersoon voor dit bedrijf?

Velden met * zijn verplicht voor het op de juiste manier verwerken van jouw aanvraag.


Beschikbare plaatsen: 12
€455.00 per persoon
Bestaat uit 2 dag(en)
Startdatum 14-03-2022