De Corona maatregelen

Onze lessen gaan door. We zorgen voor een veilige, verantwoorde organisatie. Ook bij AlphaBeta nemen we natuurlijk de nodige maatregelen en houden we ons aan de voorschriften van het RIVM. Zo hebben we de maximale groepsgrootte aangepast, zorgen we ervoor dat de locaties niet te druk zijn en zorgen we dat deelnemers en docenten altijd 1,5 meter afstand kunnen houden.

Verder zijn er een aantal concrete regels waar we ons aan houden:

Bij verkoudheidsklachten, hoofdpijn, keelpijn en koorts kun je niet deelnemen aan opleidingen. We vragen je thuis te blijven en een nieuwe datum te plannen. We zullen soepel omgaan met wijzigingsvoorwaarden.

  • We houden 1,5 meter afstand van elkaar en geven elkaar de ruimte.
  • Een mondkapje dragen is verplicht als je loopt door de gangen of trainingsruimten. Als je zit op een eigen plaats kun je het kapje afzetten.
  • Je handen desinfecteer je tenminste bij binnenkomst. We hebben op verschillende plaatsen desinfectiemiddel beschikbaar.
  • Volg verder altijd de aanwijzingen van onze medewerkers op.
  • We spreken elkaar er respectvol op aan als de regels en richtlijnen niet worden opgevolgd.

Om de druk op opleidingen verder te beperken zijn er een aantal dispensatieregelingen:

SSVV (SOG): Diplomahouders van wie het diploma tussen 15 december 2020 en 1 april 2021 verloopt, krijgen vooralsnog dispensatie tot 1 juni 2021. Tijdens deze periode mogen de diplomahouders tijdelijk met hun verlopen diploma blijven werken.

SIR: Van de certificaten die vanaf nu (15-12-2020) verlopen is de geldigheid in het digitale certificatenregister aangepast naar 01-04-2021. Indien de omstandigheden dit vereisen wordt dit verlengd. Bedrijven hebben hierdoor de mogelijkheid om hercertificering uit te stellen tot een later tijdstip.

Blijf jezelf ontwikkelen

Een bijscholing of een extra opleiding kan heel belangrijk zijn voor de functie die jij bekleedt of ambieert. Maak een keuze uit één van onze opleidingen die bij jou past!