Let op: Deze cursus bevat Dagen in het verleden.

Adembescherming B (AB-B) VELSEN-NOORD

Adembescherming niveau B (AB-B)

Tot dit niveau behoren medewerkers die regelmatig werken met afhankelijke en onafhankelijke adembeschermingsmiddelen. Bij werkzaamheden op niveau B moeten de volgende middelen worden toegepast: onafhankelijke adembeschermingsmiddelen.

De medewerkers die op niveau B en C werken, moeten door de SIR zijn geëxamineerd en over een geldig SIR certificaat beschikken. De eisen die aan de medewerkers worden gesteld, zijn vastgelegd in de vorm van eind- en toetstermen die op de website staan onder het kopje ‘eind- en toetstermen’. De examenstof is gebaseerd op deze eind- en toetstermen. De eisen die worden gesteld aan de medewerkers die werkzaamheden uitvoeren met behulp van adembeschermingsmiddelen, worden sterk bepaald door de (gezondheids)risico’s op de werkplek.

Voor verdere informatie over de opleiding en examens verwijzen we graag naar de website van SIR-Safe. Hieronder staan de geplande opleidingen. Mochten er geen uitvoeringen gepland zijn, of heb je andere wensen voor de invulling van de training? Of wil je overleggen over de mogelijkheden? Neem dan graag contact met ons op. We helpen je graag om een passende oplossing te vinden.

Inschrijven op deze cursus

Bedrijf/organisatie of particulier?


Bedrijfsgegevens


Persoonsgegevens

Deelnemer


Contactpersoon:
Is deze deelnemer ook contactpersoon voor dit bedrijf?

Velden met * zijn verplicht voor het op de juiste manier verwerken van jouw aanvraag.


Beschikbare plaatsen: 12
€455.00 per persoon
Bestaat uit 2 dag(en)
Startdatum 18-03-2022