Hoogwerker cursus

De cursist leert om te gaan met een knik hoogwerker en met een schaar hoogwerker, hij weet de kritische factoren te bepalen waarmee hij de juiste hoogwerker kan kiezen en gebruiken.

De cursus duurt 1 dag en bestaat uit een theorie en praktijk gedeelte, de cursist leert de wettelijke bepalingen die nodig zijn zoals gebruik van een valgordel met aanhaaklijn tijdens rijden met een knikhoogwerker. In het praktijkgedeelte leert de cursist hoe om te gaan met een knik- en schaarhoogwerker en het theoriegedeelte toe te passen in de praktijk

Bij een voldoende resultaat van het theorie en praktijk gedeelte zal een certificaat afgegeven worden.

Voor het volgen van een hoogwerker cursus is AlphaBeta Opleidingen de aangewezen expert. Bij ons behaal je je hoogwerker certificaat 3A en 3B al binnen een dag, zodat je veilig aan het werk kunt met hoogwerkers in verschillende categorieën.

 • Hoogwerker cursussen voor bedrijven en particulieren
 • Cursus in Velsen-Noord of incompany bij jouw bedrijf
 • Flexibel in uitvoering en planning: volledig klantgericht
 • Ervaren instructeurs

Hoogwerker

Bestuur je met enige regelmaat een hoogwerker of zou je dit graag willen doen? In de hoogwerker cursus 3A leer je werken met een mobiele verticale hoogwerker. De eendaagse hoogwerker cursus 3A bevat zowel theorie- als praktijkonderdelen, zodat je na het behalen van je examen veilig een mobiele verticale hoogwerker kunt bedienen en besturen.

Hoogwerker cursus

Ook in de hoogwerker cursus 3B leer je alle fijne kneepjes omtrent het besturen van een hoogwerker, maar deze cursus is toegespitst op de zogenaamde mobiele boom hoogwerker en/of knikarm hoogwerker. De 3B hoogwerker cursus duurt één dag, zodat je nog dezelfde dag volledig verantwoord met een mobiele boom hoogwerker of knikarm hoogwerker aan de slag kunt.

Hoogwerker cursus 3A + 3B

Wil je graag zowel een 3A als 3B hoogwerker kunnen besturen? Dan is de combinatiecursus hoogwerker 3A + 3B voor jou de perfecte keuze. De inschrijfkosten liggen hierbij lager dan wanneer je beide opleidingen afzonderlijk zou volgen. Bovendien ben je alsnog binnen 1 dag gecertificeerd, terwijl je eigenlijk twee opleidingen in één volgt.

Incompany hoogwerker cursus

De verschillende hoogwerker cursussen zijn te volgen op onze locaties in Velsen-Noord, maar het is ook mogelijk om de hoogwerker cursus incompany te doen. We beschikken over een unieke mobiele hoogwerker-examenlocatie. Het volgen van een incompany hoogwerker cursus brengt tal van voordelen met zich mee:

 • Geen reiskosten en reistijd.
 • Je kunt direct weer aan het werk zodra de cursus voltooid is.
 • Je betaalt een vast bedrag per cursus en examenkosten per persoon.
 • De incompany opleiding sluit perfect aan op de omgeving en specifieke bedrijfsrisico’s.

Zou je graag een incompany hoogwerker cursus in jouw bedrijf laten plaatsvinden voor een of meerdere werknemers? Met de onderstaande button vraag je eenvoudig een vrijblijvende offerte aan.

Cursusoverzicht

Geen curriculum gevonden!
Aanmelden voor deze cursus
0STUDENTEN INGESCHREVEN

  Gerelateerde cursussen

  Best beoordeelde cursus

  CURSUSOVERZICHTEN

  Powered by Cloud WorkBench B.V.  on  Azure Copyright 2020 ©
  X