Werken aan Flensverbindingen SOG

Om te leren op een veilige manier en volgens protocol flensverbindingen te openen en sluiten. 

Tijdens deze opleiding wordt het werken aan flensverbindingen geleerd. Hierbij gaat speciaal aandacht uit naar het gespecificeerd aanhaalmoment. Naast de opleiding “Werken aan Flensverbindingen volgens protocol” (WFPr) bieden we ook de variant aan waar geleerd wordt te werken met torque- en tensioningapparatuur (WFPrtt). De toevoeging aan deze opleiding is dat er ingegaan wordt op het voorgeschreven moment en/of de kracht in de boutverbinding.

De opleiding is bedoeld voor deelnemers die in de industrie werken aan flensverbindingen, en daarbij belast zijn met het openen en sluiten van flensverbindingen volgens protocol. Om deel te kunnen nemen dient de deelnemer te beschikken over een geldig VCA certificaat. Voor deelname aan WFPrtt is het bovendien nodig het certificaat WFPr reeds in bezit te hebben.

Voor verdere informatie over de opleiding en examens verwijzen we graag naar de website van VCA Infra. Hieronder staan de geplande opleidingen. Mochten er geen uitvoeringen gepland zijn, of heb je andere wensen voor de invulling van de training? Of wil je overleggen over de mogelijkheden? Neem dan graag contact met ons op. We helpen je graag om een passende oplossing te vinden.

Onderstaand een overzicht van de geplande opleidingen:

Momenteel is voor deze cursus online inschrijven niet mogelijk. Bel naar 088-7301270 voor het plannen van een cursus.

Info opleiding

Deze opleidingen duren 1 dag in combinatie met e-learning. Voor onervaren deelnemers is een variant van 2 dagen nodig, neem voor deze optie contact met ons op. Er wordt een theorie- en praktijkexamen afgenomen aan het einde van de dag, Bij voldoende resultaat van beide krijgt de deelnemer het diploma WFPr SOG of WFPrtt SOG, afhankelijk van de gevolgde opleiding. Deze zijn 5 jaar geldig.

< TERUG NAAR SOG OPLEIDNGEN