Mangatwacht SOG

Om werkzaamheden in besloten, niet geventileerde ruimtes in goede banen te kunnen leiden.

Tijdens de opleiding Mangatwacht krijgen deelnemers kennis bijgebracht over veiligheidsprotocollen en werkvergunningen. Ook wordt in de praktijk geoefend door een real life-situatie na te bootsen.

Deze opleiding is bedoeld voor medewerkers die werkzaamheden in besloten, niet geventileerde ruimtes in goede banen moeten leiden. Door waakzaam en oplettend wacht te houden bij de in- en uitgang van de ruimte, de luchttoevoer te monitoren en veiligheidsregels na te leven, waarborgt de mangatwacht de veiligheid. Om deel te nemen dient de deelnemer te beschikken over een geldig VCA certificaat.

Voor verdere informatie over de opleiding en examens verwijzen we graag naar de website van VCA Infra. Hieronder staan de geplande opleidingen. Mochten er geen uitvoeringen gepland zijn, of heb je andere wensen voor de invulling van de training? Of wil je overleggen over de mogelijkheden? Neem dan graag contact met ons op. We helpen je graag om een passende oplossing te vinden.

Onderstaand een overzicht van de geplande opleidingen:

Momenteel is voor deze cursus online inschrijven niet mogelijk. Bel naar 088-7301270 voor het plannen van een cursus.

Info opleiding

Deze opleiding duurt 1 dag. Zowel het theoretische als het praktische gedeelte van de cursus wordt afgesloten met een toets. Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer het SSVV Opleidingengids (SOG) diploma ‘Werken als Buitenwacht’. Dit diploma is 3 jaar geldig.

< TERUG NAAR ALLE OPLEIDNGEN