Heftruck

Om te leren veilig en effectief een vorkheftruck te besturen en daarmee goederen te vervoeren.

Tijdens deze training leert de deelnemer om te gaan met een vorkheftruck. Het doel is om veilig en effectief te kunnen werken met een heftruck. Een heftruckcertificaat is niet verplicht om een heftruck te besturen. Wel is het verplicht aantoonbaar te maken dat de bestuurder een instructie in het besturen en bedienen van de heftruck heeft gehad. Deze heftruck training en het certificaat maken gemakkelijk en duidelijk aantoonbaar dat die instructie is gegeven.

De training is bedoeld voor medewerkers die een heftruck willen besturen. Daarbij verhoogt de training de veiligheid doordat deelnemers bewust zijn van de gevaren en beperkingen van de heftruck. Om deel te nemen dient deelnemer te beschikken over een geldig VCA certificaat. Voor deelnemers die een heftruck (gaan) besturen op een (petro)chemisch bedrijventerrein is de opleiding Heftruck SOG van toepassing.

Hieronder staan de geplande trainingen. Mochten er geen uitvoeringen gepland zijn, of heb je andere wensen voor de invulling van de training? Of wil je overleggen over de mogelijkheden? Neem dan graag contact met ons op. We helpen je graag om een passende oplossing te vinden.

Onderstaand een overzicht van de geplande opleidingen:

Momenteel is voor deze cursus online inschrijven niet mogelijk. Bel naar 088-7301270 voor het plannen van een cursus.

Info opleiding

Deze training duurt 1 dag. Tijdens de training worden zowel de theoretische kennis als de praktische rijvaardigheid beoordeeld. Zijn deze op het juiste niveau dan ontvangt deelnemer het heftruckcertificaat van AlphaBeta Opleidingen. Deze is 5 jaar geldig.

< TERUG NAAR OVERIGE OPLEIDNGEN