Heftruck SOG

Om te leren veilig en effectief een vorkheftruck te besturen en daarmee goederen te vervoeren. 

Tijdens deze opleiding leert de deelnemer om te gaan met een vorkheftruck. Het doel is om veilig en effectief te kunnen werken met een heftruck. Daarbij wordt specifiek aandacht besteed aan de veiligheid op een (petro)chemisch bedrijf.

De opleiding is bedoeld voor medewerkers die een heftruck willen besturen op een (petro)chemisch bedrijventerrein in installaties, werkplaatsen of laboratoria. Om deel te nemen dient deelnemer te beschikken over een geldig VCA certificaat.

Voor verdere informatie over de opleiding en examens verwijzen we graag naar de website van VCA Infra. Hieronder staan de geplande opleidingen. Mochten er geen uitvoeringen gepland zijn, of heb je andere wensen voor de invulling van de training? Of wil je overleggen over de mogelijkheden? Neem dan graag contact met ons op. We helpen je graag om een passende oplossing te vinden.

Onderstaand een overzicht van de geplande opleidingen:

Momenteel is voor deze cursus online inschrijven niet mogelijk. Bel naar 088-7301270 voor het plannen van een cursus.

Info opleidingen

Deze opleiding duurt 2 dagen. Aan het einde van de tweede dag doet de deelnemer een theorie- en praktijkexamen. Worden beide met voldoende resultaat afgerond dan ontvangt deelnemer het SOG certificaat: “Veilig werken met een heftruck”. Deze is 5 jaar geldig. Voor deelnemers die een eerder gehaald certificaat wensen te verlengen is er een kortere opleiding mogelijk.

< TERUG NAAR SOG OPLEIDNGEN