Gasmeten

Om te leren hoe diverse metingen worden verricht en met welke apparatuur dit wordt gedaan.         

De deelnemer leert tijdens deze cursus hoe en met welke apparatuur de LEL en UEL voor de meest gangbare gassen wordt gemeten, alsmede hoe het zuurstof niveau wordt bepaald. Hij leert hoe een meetrapport moet worden ingevuld en kan conclusies en aanbevelingen geven.

Deze cursus is bedoeld voor medewerkers die op de werkplek gasmetingen uitvoeren en meetgegevens interpreteren. Met deze cursus wordt geborgd dat de metingen op de juiste manier worden uitgevoerd en geïnterpreteerd.

Hieronder staan de geplande cursussen. Mochten er geen uitvoeringen gepland zijn, of heb je andere wensen voor de invulling van de cursus? Of wil je overleggen over de mogelijkheden? Neem dan graag contact met ons op. We helpen je graag om een passende oplossing te vinden.

Onderstaand een overzicht van de geplande opleidingen:

Momenteel is voor deze cursus online inschrijven niet mogelijk. Bel naar 088-7301270 voor het plannen van een cursus.

Info opleiding

Deze cursus duurt 3 dagen. Daarnaast is het mogelijk om kortere versies van de cursus te doen indien de deelnemer ervaren is in gasmetingen. Neem voor deze mogelijkheden contact met ons op. De cursus wordt afgesloten met theorie examens. Bij voldoende resultaat ontvangt de cursist een diploma “Gasmeten” van AlphaBeta Opleidingen. De geldigheidsduur van het certificaat is 3 jaar.

< TERUG NAAR OVERIGE OPLEIDNGEN