EHBO

Om op de juiste manier om te gaan met letsel door ongevallen en de schade te beperken. 

De cursus EHBO richt zich op het omgaan met letsel door ongevallen. Het is een breed georiënteerde cursus, zo leert de deelnemer hoe te handelen bij bijvoorbeeld brandwonden, vergiftiging of shock. Na het afronden van deze cursus weet de deelnemer hoe men het beste kan helpen om de schade voor slachtoffers en omgeving zo veel mogelijk te beperken, terwijl ook de eigen veiligheid geborgd blijft.

De cursus in bedoeld voor Iedereen die opgeleid wil worden tot EHBO-er, conform de richtlijnen van het Oranje Kruis. De tijdens deze cursus opgedane kennis kan in allerlei situaties en op elke locatie van pas komen.

Hieronder staan de geplande opleidingen. Mochten er geen uitvoeringen gepland zijn, of heb je andere wensen voor de invulling van de training? Of wil je overleggen over de mogelijkheden? Neem dan graag contact met ons op. We helpen je graag om een passende oplossing te vinden.

Onderstaand een overzicht van de geplande opleidingen:

Momenteel is voor deze cursus online inschrijven niet mogelijk. Bel naar 088-7301270 voor het plannen van een cursus.

EHBO basisopleiding Alpha Beta Opleidingen

Info opleiding

De cursus duurt 4 dagen en wordt afgesloten met een examen dat voldoet aan de eind- en toets termen van Het Oranje Kruis. Het examen staat onder toezicht van het examenteam, bestaande uit een reanimatie-instructeur. Bij voldoende resultaat wordt het EHBO diploma behaald. De geldigheidsduur van het diploma is 2 jaar. Een EHBO diploma behoudt zijn geldigheid indien de EHBO-er minimaal 1 dag per jaar deelneemt aan “EHBO herhaling”.

< TERUG NAAR BHV OPLEIDNGEN