BHV

Om als bedrijfshulpverlener op te kunnen treden bij calamiteiten als brand of een ongeval. 

Als bedrijf is het verplicht om goed voorbereid te zijn mogelijke calamiteiten als brand of een ongeval. Daarom is het zaak te zorgen voor juist opgeleide medewerkers die de rol van bedrijfshulpverlener (bhv’er) op zich nemen bij noodgevallen. De deelnemer leert tijdens deze cursus bijvoorbeeld levensreddend handelen en reanimeren, hoe brand bestreden moet worden en wat de juiste procedures zijn voor alarmeren en ontruimen. De cursus zorgt voor het juiste kennisniveau en zal helpen het zelfvertrouwen te hebben om ook in noodsituaties zelfverzekerd en daadkrachtig te blijven.

De cursus BHV is bedoeld voor medewerkers die de rol van bhv’er krijgen, zodat zij bij een calamiteit adequaat kunnen optreden. De cursus is ook interessant voor anderen die graag willen leren hoe te handelen bij dezelfde calamiteiten.

Hieronder staan de geplande opleidingen. Mochten er geen uitvoeringen gepland zijn, wil je een herhalingscursus plannen of heb je andere wensen voor de invulling van de training? Of wil je overleggen over de mogelijkheden? Neem dan graag contact met ons op. We helpen je graag om een passende oplossing te vinden.

Onderstaand een overzicht van de geplande opleidingen:

Momenteel is voor deze cursus online inschrijven niet mogelijk. Bel naar 088-7301270 voor het plannen van een cursus.

EHBO basisopleiding Alpha Beta Opleidingen

Info opleiding

De cursus duurt 2 dagen en wordt afgesloten met een examen dat voldoet aan de eind- en toetstermen van het Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening (NIBHV). Bij voldoende resultaat wordt het diploma “Bedrijfshulpverlener” behaald en afgegeven door het NIBHV of NIKTA. Een BHV-certificaat behoudt zijn geldigheid indien de BHV-er minimaal deelneemt aan 1 dagdeel “BHV-brandoefeningen” per jaar en 1 dagdeel “Herhaling Levensreddende Handelingen” per jaar. Deze herhalingsdagdelen worden op aanvraag georganiseerd.

< TERUG NAAR BHV OPLEIDNGEN