Let op: Deze cursus bevat Dagen in het verleden.

Cursus Basis VCA Engels

Met het Basis VCA diploma laat u zien dat u de basiskennis bezit van VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) zoals die gesteld is door VCA.

Cursus Basis VCA

Met het Basis VCA diploma laat u zien dat u de basiskennis bezit van VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) zoals die gesteld is door VCA. U geeft daarmee dus aan dat u veilig kunt werken en daarbij rekening houdt met het milieu en de gezondheid van uzelf en anderen.

Wie?
Als u aan de slag gaat voor een aannemer, dan moet u in de meeste gevallen een VCA diploma hebben. Bijvoorbeeld als u op een bouwterrein of in een risicovolle omgeving werkt.

Waarom?
Uw werkgever en opdrachtgevers willen dat er veilig wordt gewerkt, zodat niemand iets overkomt. Met een VCA diploma op zak weet u wat er van u verwacht wordt.

Wat houdt B-VCA in?
De VCA cursus bestaat uit kennis over onder meer de wet- en regelgeving, het herkennen van onveilige situaties en handelingen en het treffen van maatregelen ter voorkoming van ongevallen.

Wat houdt de cursus in?
De VCA cursus vindt plaats op de zaterdag. De cursusduur is 10 uur. Als u het wenst is het mogelijk om voorheen de cursus kosteloos studiemateriaal te krijgen om u zodanig voor te bereiden voor de VCA cursus. U bent vrijgesteld van basis VCA als u in bezit bent van een geldige VOL-VCA. Tijdens de cursus wordt er rekening gehouden met de meest recente eind- en toetstermen. Het examen Basis VCA wordt afgenomen door een van de erkende Examencentra VCA. U krijgt van ons het VCA diploma en een VCA pas. Na het behalen van het basis VCA examen wordt uw diploma geregistreerd in het VCA diploma register. Een basis VCA diploma is tien jaar geldig. Basis VCA diploma is persoonsgebonden en u hoort dus het originele diploma te krijgen. Een kopie is voor uw werkgever.

Inschrijven op deze cursus

Bedrijf/organisatie of particulier?


Bedrijfsgegevens


Persoonsgegevens

Deelnemer


Contactpersoon:
Is deze deelnemer ook contactpersoon voor dit bedrijf?

Velden met * zijn verplicht voor het op de juiste manier verwerken van jouw aanvraag.


Beschikbare plaatsen: 12
€265.00 per persoon
Bestaat uit 1 dag(en)
Startdatum 06-03-2022